Omniva informuoja!

Omniva informuoja:

Lietuvoje sparčiai daugėjant Covid-19 ligos atvejų, mes savo iniciatyva imamės papildomų atsargumo priemonių siekdami apsaugoti tiek savo klientus, tiek darbuotojus. Kurjeriai dirba su kaukėmis ir vienkartinėmis pirštinėmis, nuolat dezinfekuoja rankas. Per kiekvieną vizitą prie paštomato dezinfekuojami visi kurjerio ir klientų liečiami paštomato paviršiai.

Siekiant maksimaliai užkirsti kelią koronaviruso ligos plitimui, nuo lapkričio 5 d. įvedami laikini siuntų pristatymo pakitimai visoje Lietuvoje.

Visos paštomatinės siuntos bus pristatomos TIK į paštomatus. Jeigu gavėjas yra saviizoliacijoje, didelės rizikos grupėje ar dėl karantino sąlygų negali atsiimti siuntos iš paštomato, kviečiame jį paraginti paprašyti siuntą iš paštomato atsiimti kaimynų ar artimųjų.

Raginame savo klientus siuntas iš paštomatų atsiimti kaip galima greičiau, kad būtų atlaisvintas siuntos skyrelis ir Omniva kurjeriai galėtų į jį įdėti kitą siuntą. Taip per dieną Omniva kurjeriai galės pristatyti daugiau siuntų ir užtikrinti dar operatyvesnį darbą. Taip pat, nepaisant reguliarios paštomatų dezinfekcijos, naudojantis paštomatu patariame mūvėti pirštines arba iškart pasinaudojus paštomatu dezinfekuoti rankas.

Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Meniu